BEACH VOLLEY

Baby Allert! Στα «πιτς» η Λούντβιγκ λόγω του… πελαργού (φωτό)

Baby Allert! Στα «πιτς» η Λούντβιγκ λόγω του… πελαργού (φωτό)

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει τη νέα χρονιά η Γερμανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λάουρα Λούντβιγκ αφού όπως ανακοίνωσε πρόσφατα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο Facebook, είναι έγκυος.

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια, που μαζί με την Κίρα Βάλκενχορστ μπήκαν στο Πάνθεον του αθλήματος, γράφοντας ιστορία για την χώρα τους με την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, χαρακτήρισε την εγκυμοσύνη της ως “Χριστουγεννιάτικο θαύμα”, λίγες μέρες μετά την πρόσφατη βράβευσή της με τον τίτλο της “κoρυφαίας αθλητικής ομάδας της Γερμανίας” για το 2017.

Kira_Walkenhorst_Laura_Ludwig

Το μωρό αναμένεται τον Ιούνιο του 2018, ακριβώς στη μέση της αγωνιστικής σεζόν, έτσι η παρτενέρ της, Βάλκενχορστ, που προέρχεται από μία μικρή χειρουργική επέμβαση στο ισχίο, θα πρέπει να αναζητήσει νέα συμπαίκτρια για τη νέα χρονιά.

“Τίποτα δεν αλλάζει τα αθλητικά μας σχέδια – διατηρώ τον εαυτό μου έτσι ώστε η Κίρα και εγώ να μπορέσουμε να υπερασπιστώ τους τίτλους μας το 2019 και το 2020”, δήλωσε η Λούντβιγκ στα social media, συνοδεύοντας το ποστάρισμά της με μία γλυκύτατη φωτογραφία, όπου δίπλα στα δικά της παπούτσια  και του συζύγου της Μορφ, έχουν ήδη προστεθεί και δύο… μωρουδιακά!

ludwig_facebook_moro