CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Κλάρκ στη Γερμανία

Χωρίς  Κλάρκ στη Γερμανία

Χωρίς τον Κάρσον Κλάρκ θα ταξιδέψει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός προκειμένου να αντιμετωπίσει την Φρίντρισχάφεν στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που όπως όλα δείχνουν θα κρίνουν την 2η προνομιούχα θέση και πρόκριση από τον Δ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λαβωμένος και χωρίς αμερικανική βοήθεια καλείται να αντιμετωπίσει την Φρίντρισχάφεν στη Γερμανία ο Ολυμπιακός.

Ο Κάρσον Κλάρκ, παρά την προσπάθεια που έκανε το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων», δεν κατάφερε τελικά να αποθεραπευθεί από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο αμερικανός διαγώνιος μετά την απουσία του από την αναμέτρηση κόντρα στη ΜΕΝΤ και το ρεπό της Κυριακής, δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και έτσι ο Δημήτρης Καζάζης αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο- και κρισιμότερο πλέον αγώνα.

Eκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κώστας Χριστοφιδέλης και πλέον το βάρος της επίθεσης πέφτει στους Τζελάτη, Κοκκινάκη και Ντιάτσκοφ.

Αντικαταστάτες των δύο απόντων στην αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι οι Σμαραγδής και Βολουδάκης, με την ομάδα να αναχωρεί για το Φρίντρισχάφεν το πρωί (08:30) της Τρίτης με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη.