ΔΙΕΘΝΗ

Χουαντορένα: «Μένω… Λούμπε, για να συνεχίσω να κερδίζω» (vid)

Χουαντορένα: «Μένω… Λούμπε, για να συνεχίσω να κερδίζω» (vid)

Στoν ιστό της Cucine Lube Civitanova θα “κυματίζει” και τη νέα σεζόν η σημαία των “ερυθρολεύκων” πρωταθλητών κόσμου, καθώς ο Οσμάνι Χουαντορένα υπέγραψε την προαναγγελθείσα  ανανέωση συμβολαίου του με την ομάδα της Ματσεράτα.

Η συνεργασία λοιπόν της ομάδας με τον 34χρονο Ιταλο-Κουβανό σουπερστάρ, που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και είχε… καρπούς 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Champions League, 1 Club World Cup και 2 Κύπελλα Ιταλίας, θα συνεχιστεί επισήμως και φέτος, προκειμένου η ομάδα της Ματσεράτα να φτάσει σε ακόμη περισσότερες “κούπες”.

«Eπιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα που περίμενα πολύ καιρό. Μπορώ να σας πω ότι θα είμαι ακόμα στο γήπεδο με την Cucine Lube Civitanova, ότι θα μείνω σε αυτήν την υπέροχη ομάδα. Όλα αυτά με κάνουν χαρούμενο και ικανοποιημένο, για όσα έχει κάνει ο σύλλογος για να διατηρήσει αυτό το γκρουπ, γιατί δεν ήταν εύκολο, όλοι κάναμε θυσίες…»  τόνισε στο μήνυμά στο Facebook ο Χουαντορένα που συμπλήρωσε ότι είναι τιμή του να φορά τα χρώματα της ομάδας.

Μένω εδώ για να συνεχίσω να κερδίζω και σίγουρα είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνω. Υπάρχει ένα μοναδικό team, ο σύλλογος έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα. Η οικογένειά μου τα πάει καλά στην Civitanova και θέλω να παίξω ξανά σε πολύ υψηλά επίπεδα γιατί ξέρω ότι θα όλα αυτά μια μέρα θα τα χάσω» τόνισε ο διεθνής ακραίος, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.