DARK ROOM

Δεν μετράει το… μέγεθος για Γκάνεφ

Δεν μετράει το… μέγεθος για Γκάνεφ

Η νέα αγαπημένη του Βούλγαρου πρώην άσου του Άρη επιβεβαιώνει περίτρανα το θεώρημα της φυσικής που θέλει τα… ετερώνυμα να έλκονται και να μη μετράνε ούτε οι πόντοι, ούτε τα κιλά!

Όταν είσαι 210 εκατοστά , όπως ο 51χρονος πρωταθλητής του 1987, Λιούμπο Γκάνεφ το να βρεις γυναίκα που να είναι κοντά  στο ύψος σου, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Το ύψος όμως δε φαίνεται να πτόησε την 32χρονη Κρεμένα, η οποία όχι μόνο φτάνει μέχρι το στήθος του «Λύκου», αλλά είναι και σχεδόν είκοσι χρόνια νεότερη από εκείνον.

Κάτι που εδώ και έναν χρόνο δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους, όπως επίσης ούτε το γεγονός ότι η όμορφη κοπέλα είναι και 140 κιλά ελαφρύτερη απ’ τον Γκάνεφ.

«Συναντηθήκαμε με κοινούς φίλους, αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο αρχίσαμε να βγαίνουμε πιο συχνά μαζί. Είδαμε ο ένας τον άλλον, άρεσε ο ένας στον άλλον και αυτό είναι αρκετό. Είχαμε μια καλή στιγμή μαζί. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι και δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση. Δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Ζω απλά την κάθε στιγμή!» αποκάλυψε ο ερωτοχτυπημένος “γίγαντας” σε γνωστό περιοδικό της χώρας του.