ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διαφώνησαν και στον Βασιλειάδη

Διαφώνησαν και στον Βασιλειάδη

Άκαρπη  ήταν η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους  προέδρους ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τον αριθμό των ξένων ή κοινοτικών που θα συμμετέχουν στη νέα Volleyleague.

Το κλίμα και οι προβλέψεις ήταν αρνητικές από πριν και απλά στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού διαπιστώθηκε μια ακόμη φορά.

Η προσπάθεια του Γιώργου Βασιλειάδη να βρει την χρυσή τομή στο θέμα των ξένων δεν έφερε αποτέλεσμα αφού ΠΑΣΑΠ και ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ έμειναν στις αρχικές τους θέσεις και παρά την προτροπή γι εκατέρωθεν υποχωρήσεις δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Η ΕΣΑΠ μετά την αρχική της πρόταση για 7 κοινοτικούς ή 4 ξένους, αποδέχθηκε την συμβιβαστική πρόταση της Ομοσπονδίας για 4 ξένους ή 5 κοινοτικούς.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣΑΠ που αρχικά έλεγε για 4 μόνο ξένους αντιπρότεινε την λύση των 5 κοινοτικών αλλά να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα μέχρι 4 και με βασική προϋπόθεση να υπογραφούν άμεσα συμβόλαια με τους παίκτες και να καταργηθούν τα δίωρα απασχόλησης.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα καθώς έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση στην ΓΓΑ την ερχόμενη Δευτέρα με τον χρόνο πλέον να πιέζει όλο και περισσότερο για την εξεύρεση λύσης.

Μια λύση που πρέπει να βρεθεί όπως τόνισε και ο Γιώργος Βασιλειάδης με εκατέρωθεν υποχωρήσεις  με την ΕΣΑΠ να καλείται να αποδεχθεί τις προτάσεις για τα ασφαλιστικά και εργασιακά των παικτών και ο ΠΑΣΑΠ να άρει τις αρνήσεις του για αναγραφή 4 ξένων ή κοινοτικών στο φύλο αγώνα.