ΔΙΕΘΝΗ

Δημιούργησε γυναικεία ομάδα η Ομόνοια

omonoia-logo-omadas-cypros

Ένα ακόμη τμήμα βόλεϊ θα έχει από φέτος η Ομόνοια, καθώς οι «πράσινοι» της Κύπρου δημιούργησαν γυναικεία ομάδα η οποία θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από το πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας…

Στην Κύπρο η Ομόνοια συνεχίζει τις κινήσεις ανανέωσης και μετά την ενεργοποίηση των Ακαδημιών, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την δημιουργία γυναικείας ομάδας.

Μια ομάδα που ξεκινά από το μηδέν και από την Β Κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος, ωστόσο έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις προκειμένου σύντομα να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του γυναικείου τμήματας, που διατίθενται στην τιμή των 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνοντας στο τηλέφωνο  99650106.

Το περσινό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορίας) ξεκίνησε τέλη Νοεμβρίου και σε αυτό συμμετείχαν εφτά ομάδες. Ο Παφιακός που κέρδισε το νταμπλ και μαζί την άνοδο, ενώ από την Α’ Κατηγορία υποβιβάστηκε ο Εθνικός Λατσιών. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες ήταν ο Άρης Πολεμίου, ο Πανιδαλιακός, ο ΑΠΟΚ, η Ε.Ν.Α.ΑΘ, ο Μαραθώνας και ο Ροτσίδης Μάμμαρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ