ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δυνατό τεστ Αστέρα με Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Δυνατό τεστ Αστέρα με Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών μας είχε τη Δευτέρα ο προπονητής του Αστέρας Νίκαιας, Παναγιώτης Μαρούλης, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Παραμένοντας για ακόμη μία φορά πιστός στο πλάνο του, ο κόουτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών μας κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, που μόνο οφέλη και σημαντικές εμπειρίες μπορεί να προσφέρει.

Ο ίδιος, αμέσως μετά την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στο πλάνο του που προϋποθέτει ένα φιλικό ματς κάθε Δευτέρα- ενάντια σε δυνατές ομάδες- αλλά και στα θετικά στοιχεία που παίρνει η ομάδα μέσα από τέτοιου είδους αναμετρήσεις σχολίασε: «Το πλάνο που έχω δημιουργήσει για την ομάδα είναι για τρία χρόνια όπου περιέχει και το αγωνιστικό αλλά και το διοικητικό κομμάτι.

Βάσει αυτού του πλάνου, απαιτούνται δυνατά φιλικά κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να περνούν περισσότερα αγωνιστικά και ανταγωνιστικά λεπτά οι αθλήτριες μας!

Επίσης αυτό μας βοηθάει να εξελίσσουμε συνεχώς το παιχνίδι μας, να βλέπουμε λάθη και ποιους τομείς πρέπει να βελτιώσουμε.»

*Ευχάριστα νέα για την αρχηγό των νεανίδων του Αστέρα, Ελευθερία Δασκάλου, η οποία ξεπέρασε την ίωση που τους είχε στερήσει τη συμμετοχή στο περασμένο ματς και την Τρίτη (24/1) μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της και θα ηγηθεί του ματς νεανίδων κόντρα στη Δραπετσώνα.