Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δίπλα στο Λύρειο Ίδρυμα ο ΑΟ Μαρκοπούλου (vd)

Δίπλα στο Λύρειο Ίδρυμα ο ΑΟ Μαρκοπούλου (vd)

Με την συμμετοχή δεκάδων μικρών παιδιών και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Mini Volley Festival «Παίζουμε για το Λύρειο» που διοργάνωσε το Σάββατο ο ΑΟ Μαρκοπούλου  με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος…

Για αρκετές ώρες το κλειστό γυμναστήριο στο Μαρκόπουλο γέμισε παιδικές φωνές και δεκάδες φιλέδες και μπάλες, σε μια εκδήλωση για ιερό σκοπό..

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου μέσω των δράσεων του Beactive και υπο την αιγίδα της ΕΟΠΕ και ΕΣΠΑΑΑ φιλοξένησε το mini volley festival και παιδιά από 6 εως 12 ετών απο ομάδες της Ανατολικής Αττικής και σχολεία του Μαρκόπουλου είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα και παράλληλα να προσφέρουν για το Λύρειο Ίδρυμα.

mini_volley_festival_markopouylo_2

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μαθητές και μαθήτριες από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, αλλά και μικροί αθλητές και αθλήτριες από τον ΓΣ Κορωπίου, τον ΜΕΣ. Μαραθώνα, τον ΑΟ Βάρης “Ο Αναγυρούς”, τη ΓΑΙΑ Sports Team και τον ΑΟ Λαγονησίου!

ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Σκοπός του τουρνουά δεν ήταν άλλος από την στήριξη του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος Λυρειο Παιδικο Ιδρυμα Ιερα Μονη Αγιας Τριαδας που δεν γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι και υπέστη τεράστιες ζημιές στις κτηριακές του εγκαταστάσεις.

Το Λύρειο Ίδρυμα αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα ιδρύματα φροντίδας παιδιών στην Ελλάδα! Με λειτουργία από το 1967, έχει προσφέρει φροντίδα, δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση σε περισσότερα από 500 απροστάτευτα παιδιά που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δεν βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί έχουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. Το Ίδρυμα προστατεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση, την πλήρη επιμόρφωση και την οικογενειακή αποκατάστασή τους.

Όλη η οικογένεια του ΑΟΜ αισθάνεται υπερήφανη και χαρούμενη που συνέβαλε με τη σειρά της στην στήριξη του Λύρειου Ιδρύματος, καταφέρνοντας να συγκεντρωθούν 1100€, τα οποία παραδόθηκαν στην κα Χατζηθωμά, η οποία παρέλαβε τα χρήματα εκ μέρους του Ιδρύματος.

mini_volley_festival_markopouylo

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ MINI VOLLEY FESTIVAL ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ