DARK ROOM

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος (φωτό)

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος (φωτό)

Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά «στα πράσινα» την περίοδο 2002-2003, ξυρισμένο με την ψιλή, να καρφώνει παρέα με το Βραζιλιάνο συμπατριώτη του Αντρέ Νασιμέντο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

tandara_Cleber de Oliveira Junior

Τότε ο δίμετρος Κλέμπερ Ολιβέιρα Τζούνιορ, περί ου ο λόγος, είχε πάθος με το βόλεϊ και ήταν… ερωτευμένος με την κερκίδα. Σήμερα στα 35 του χρόνια, ο νεοαποκτηθείς άσος της Μόντε Κλάρος “λαβωμένος” από τα βέλη του έρωτα έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της 26χρονης Ολυμπιονίκη της “σελεσάο” και της Banana Boat/Praia Clube, Ταντάρα Άλβες Καισέτα.

Cleber2
Μετά λοιπόν το πολυδιαφημισμένο δίδυμο των Ζακλιν- Μουρίλο, ο Κλέμπερ και η Ταντάρα είναι σήμερα το πιο «καυτό» ζευγάρι του βραζιλιάνικου βόλεϊ. Τα hot φιλιά και οι αγκαλιές τους φιγουράρουν πυκνά συχνά  στο βραζιλιάνικο Τύπο, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν τις τρυφερές τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

cleber

Δείχνουν με κάθε τρόπο πόσο ερωτευμένοι είναι και αμφότεροι δεν κρύβουν πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους. Κάτι που ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, με θητεία ακόμη σε Ιταλία και Ρωσία, το είχε ανάγκη, έπειτα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του με την οποία απέκτησε το γιο του, Πάμπλο, βολεϊμπολίστα της Σέσι.

Tandara_cleber3

Φτύστε τα, τα παιδιά…