BEACH VOLLEY

Έγραψαν ιστορία Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη

Έγραψαν ιστορία Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη

Οι Μεθενίτη/Τρινταφυλλίδη έγραψαν ιστορία στα Καλάβρυτα καθώς στον μεγάλο τελικό του 1ου τουρνουά Snow Volley επικράτησαν 2-0 των Καψαμπέλη/Παρασκευαϊδου και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο εξασφαλίζοντας παράλληλα το εισιτήριο προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία τους στα Καλάβρυτα και το πρώτο επίσημο τουρνουά Snow Volley για τις Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη.

Το δύδιμο από τα… Μεσόγεια φρόντισε να πάρει να κλείσει με χαμόγελα τις υποχρεώσεις του και με φόντο το κατάλευκο τοπίο πανηγύρισαν την πρώτη θέση και ταυτόχρονο σφράγισαν τα εισιτήρια τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία το διάστημα 23-25 Μαρτίου.

Πηγιάννα και Λίζα δείχνοντας το ταλέντο τους και στα χιόνια φρόντισαν να μην χάσουν σετ στην διοργάνωση και στον τελικό να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-0 (11-6, 11-9) επί της Σοφίας Καψαμπέλη και Χριστίνας Παρασκευαΐδου κατακτώντας την πρώτη θέση.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο χιονοδρομικό κέντρο, ήθελα να βάλω τα… ποδοσφαιρικά μου και να παίξω. Πάμε τώρα στην Αυστρία να το ευχαριστηθούμε. Θα πάμε με χαμόγελο και θα γυρίσουμε με χαμόγελο» σχολίασε η Λίζα Τριανταφυλλίδη, κόρη του πρωταθλητή στην άμμο και στη σάλα Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, με την Πηγιάννα Μεθενίτη να τονίζει: «Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή για πλάκα ότι θέλουμε την πρώτη θέση. Όσο παίζαμε είδαμε ότι μπορούσαμε και στο τέλος ήρθε. Πάμε στην Αυστρία να το διασκεδάσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».