Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή στον Πανναξιακό για Νούσια

Επιστροφή στον Πανναξιακό για Νούσια

Την επιστροφή της Αποστολίας Νούσια στο νησί και τον Πανναξιακού ανακοίνωσε η διοίκηση της Κυκλαδίτικης ομάδας, με την 26χρονη ακραία να αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη φετινή μεταγραφή.

Η επιστροφή της Αποστολίας Νούσια στον Πανναξιακό είναι γεγονός. Η έμπειρη ακραία μετά από ένα χρόνο στην ΑΕΚ επιστρέφει στο νησί και αναλαμβάνει, υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, Κώστα Παπαδόπουλου, να βοηθήσει τις “κυανοκίτρινες” να συνεχίσουν την πορεία τους στην Α1.

Μετά την ανανέωση της Σεφεριάδου η Νούσια αποτελεί ουσιαστικά και την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα απαρτίζουν το ρόστερ…

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν.  καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την Αποστολία Νούσια. Η 26χρονη ακραία από τη Λάρισα, επιστρέφει στο σύλλογο του Πανναξιακού μετά από ένα χρόνο και θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η Αποστολία Νούσια με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ  για την επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...