CEV CUP

Έτοιμος για την «μάχη» ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την «μάχη» ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να βάλεις τις βάσεις πρόκρισης προς τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την Τρεντίνο στο Ρέντη (19:00/ ΟTE TV) με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού της Ιταλίας.

Χωρίς προβλήματα, με καλή ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα απέναντι στην Τρεντίνο και να συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα στο Ρέντη, με τον Φερνάντο Μουνιόθ να βλέπει τους παίκτες του απόλυτα έτοιμους για την πρώτη «μάχη» με τους Ιταλούς.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας για τον πρώτο ημιτελικό του Ρέντη τόνισε «Περάσαμε από τρεις δύσκολους γύρους για να παίξουμε αύριο κόντρα στην Τρεντίνο, την ομάδα που είναι… παγκόσμια πρωταθλήτρια ουσιαστικά. Η νοοτροπία μας θα είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να κερδίσουμε και να δώσουμε στο σύλλογο και τους φιλάθλους  μας ένα… πάρτι του βόλεϊ σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Επίσης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο για να μην επιτρέψουμε στην Τρεντίνο να νιώσει άνετα».

Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν πολλά στην δύναμη της έδρας τους καθώς τα εισιτήρια του αγώνα είχαν εξαφανιστεί εδώ και μέρες και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή»…

Κάτι που περιμένουν και οι παίκτες της ομάδας με τον Γκάβιν Σμίτ να υπογραμμίζει «Την Τρίτη είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε στον ημιτελικό του CEV Cup και αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι σκληρό και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας και περιμένουμε ότι θα δημιουργήσουν σπουδαία ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο, να κάνουν πολύ… φασαρία και να μας δώσουν μεγάλη ενέργεια»

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.