ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έτοιμα να «λάμψουν» τα αστέρια στο F4 Κυπέλλου της Σαντορίνης

Έτοιμα να «λάμψουν» τα αστέρια στο F4 Κυπέλλου της Σαντορίνης

Με την παρουσίαση της επίσημης αφίσας της διοργάνωσης του φάιναλ φορ Κυπέλλου γυναικών σιγά σιγά όλοι οι φίλοι του αθλήματος “μπαίνουν” σιγά σιγά στο κλίμα της γιορτής της Σαντορίνης, που πέρα από το υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα υπόσχεται και μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Για την επιτυχία της οποίας μάλιστα οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας μαζί με τους εθελοντές, εργάζονται  νυχθημερόν στο νησί, προκειμένου να αποδείξουν ότι όπως μια έκρηξη του ηφαιστείου πριν από περίπου 3.5000 χρόνια, άλλαξε το χάρτη της ιστορίας της Αρχαίας Μεσογείου, έτσι και η “έκρηξη” που εδώ και λίγα χρόνια έγινε στο βόλεϊ, είναι ικανή να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα.

“Ιστορική στιγμή, μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλος ενθουσιασμός στο επιτελείο του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, που εργάζεται νυχθημερόν για να πετύχει απόλυτα η σπουδαία διοργάνωση του Final4 Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλεϊ Γυναικών” αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας και συνεχίζει.

28058730_945827045580213_6404077740034245620_n

“Την ώρα που η ομάδα, συνεχίζει απερίσπαστη τις προπονήσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Πρώτο μέλημα, η υποδοχή των ομάδων και των συνοδών τους στους οποίους θέλουμε να ελπίζουμε πως θα προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με τους εθελοντές προετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια για να αποδείξουν πως η άνθηση του Βόλεϊ στη Σαντορίνη, δεν είναι τυχαία και πως το νησί που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη, δεν έχει ξεχάσει την πατροπαράδοτη φιλοξενία που η αγάπη όλων προς το άθλημα θα απογειώσει. Οι αγωνιστικοί μας στόχοι βρίσκονται στο παρκέ, αλλά ο ενθουσιασμός μας για την τιμή που έγινε στο νησί, θα αποδειχτεί από την αρτιότητα της διοργάνωσης. Και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε”.

Προσδοκία που ασφαλώς “ασπάζονται” και τα 4 χαμογελαστά αστέρια Ολυμπιακού (Σ. Χριστοδούλου), ΑΟ Θήρας (Τσοχαντζή), Πανναξιακού (Κόλτερ) και Ηλυσιακού (Μπέμπη) που με φόντο την Καλντέρα “κοσμούν” την υπέροχη αφίσα της διοργάνωσης και μαζί με τους διοργανωτές μας προσκαλούν στη φετινή γιορτή του αθλήματος.