DARK ROOM

Ευρώπη καλεί «καυτή» Φερνάντες (fotos)!

Ευρώπη καλεί «καυτή» Φερνάντες (fotos)!

Ο Άγιος (Δομήνικος) είναι… μεγάλος! Οι προσευχές μας μάλλον εισακούστηκαν, αφού λόγω απουσίας της ομάδα της απ’ τους Ολυμπιακούς, μπορεί να μην απολαύσαμε την Γούινιφερ στο Ρίο, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε να αγωνίζεται στην Πολωνία.

Για μια ακόμη φορά το πολωνικό βόλεϊ δείχνει το μεγαλείο του, καθώς μετά το “θόρυβο” που προκάλεσε παγκοσμίως με το σεξαπίλ και τις καμπύλες της η 21χρονη λίμπερο, η Budovlani Torun του Ιταλού τεχνικού, Νίκολα Βετόρι, σκέφτηκε να συνδυάσει το τερπνόν (για τους φιλάθλους), μετά του οφελίμου (για το σύλλογο), “ντύνοντας” στα “χρώματά” της ίσως το πιο “hot” όνομα στο παγκόσμια σκηνή του γυναικείου βόλεϊ.

Σύμφωνα λοιπόν με πολωνικές πηγές η ομάδα του Τόρουν βρίσκεται μία ανάσα πριν από την μεταγραφή… της χρονιάς! Πέρα από τα χαρίσματα που “μαγνητίζουν” τους άρρενες φίλους του αθλήματος, η “καυτή” Γουίνιφερ Μαρία Φερνάντες Πέρες (1.69μ) θεωρείται από τα κορυφαία λίμπερο στον κόσμο.

Το πρωτοχρονιάτικο… δώρο που έφερε πριν 21 χρόνια ο πελαργός στο Σαντιάγκο ντε Λος Καμπαγιέρος, στην οικογένεια Φερνάντες Πέρες, έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ έχει και άλλες 45 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Παράλληλα η άσος της Cien Fuego & Mirador αγωνίστηκε με την ομάδα και στο περσινό Women’s World Club Championships 2015, ενώ αποτελεί και μέλος της ομάδας U23 της χώρας της, κερδίζοντας μια σειρά από ατομικές διακρίσεις, συνεχίζοντας την ένδοξη παράδοση της χώρας της στην εν λόγω θέση, όπως οι προκάτοχές της Μπρέντα Καστίγιο και Έβελιν Καρέρας.

winifer-fernc3a1ndez-11

winifer-fernc3a1ndez-8

winifer 4

winifer1

winifer 7

winifer 2

winifer 3

winifer 5

winifer-fernc3a1ndez-27

winifer-fernc3a1ndez-6

Fernandez-3