Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εξελίξεις στον ΑΟΟ

Εξελίξεις στον ΑΟΟ

H νέα ήττα από τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως η κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της προβληματίζουν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και ήδη αναμένονται εξελίξεις και νέες διορθωτικές αλλαγές στην ομάδα.

Η ήττα με 3-1 στη Τούμπα από τη ΜΕΝΤ έφερε απογοήτευση και έντονο προβληματισμό στην Ορεστιάδα καθώς για μια ακόμη εβδομάδα οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου.

Ήδη στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας μετράνε 4 συνεχόμενα χαμένα παιχνίδια και αν εξαιρέσεις την ήττα αλλά με καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στον Έβρο, τα επόμενα τρία παιχνίδια με Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και τώρα ΜΕΝΤ (εκτός) συνοδεύθηκαν με κάκιστη εμφάνιση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αλεξάντροφ στους κοιλιακούς τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου με τον Βούλγαρο ακραίος να θεωρείται εκτός ομάδας και να αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του.

Από εκεί και μετά η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί και σε άλλη θέση που εντοπίζεται πρόβλημα, σε μια προσπάθεια οι «πράσινοι» να ξαναβρούνε τον δρόμο προς τις επιτυχίες και να “κλειδώσουν” γρήγορα την υπόθεση παραμονής στην Α1.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ που θα είναι και ο πρώτος της χρονιάς χαρακτηρίζεται πλέον από όλους κομβικός καθώς με ένα τρίποντο η παραμονή θα είναι πάρα πολύ κοντά και παράλληλα θα αφήσει από κάτω τους «κιτρινόμαυρους» που ακόμη ψάχνουν να βρούνε την χαμένη τους ταυτότητα στην κατηγορία.