CHAMPIONS LEAGUE

Φιλίποφ: «Συγγνώμη από τον κόσμο για το κακό παιχνίδι»

Φιλίποφ: «Συγγνώμη από τον κόσμο για το κακό παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιου Στάνκου και ο αρχηγός Ντίμα Φιλίποφ έδωσαν συγχαρητήρια στη γερμανική UV Φρανκφούρτης για το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε αλλά αμφότεροι εμφανίστηκαν με πίστη ότι μπορούν την ανατροπή στον επαναληπτικό.

Ο Σέρτζιο Στάνκου δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Έχουμε δύσκολο έργο στη Γερμανία αλλά η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ, όπως κάναμε και στην Κωνσταντινούπολη. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου μπορούν να κάνουν την ανατροπή στη Φρανκφούρτη”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας της Φρανκφούρτης, Στέλιο Ντερόκο ανέφερε: “Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Έχουμε παίξει καλά σε όλα τα ματς έως τώρα στην προκριματική φάση. Είμαι χαρούμενος διότι οι παίκτες μου δείχνουν την ίδια συγκέντρωση τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια”.

Ο Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: “Δεν έχω να πω πολλά. Όταν χάνεις 0-3 σημαίνει πως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Δεν το βάζουμε κάτω. Όπως χάσαμε σήμερα, έτσι μπορούμε να κερδίσουμε στη Γερμανία. Είμαστε ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, για το κακό παιχνίδι που κάναμε και να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα, για τη νίκη. Δεν υπήρξε υποτίμηση προς τον αντίπαλο. Η Φρανκφούρτη είναι μία έμπειρη ομάδα. Με αρκετούς από τους  παίκτες της έχουμε βρεθεί αντίπαλοι σε διάφορα πρωταθλήματα. Είναι πολύ δεμένη ομάδα, έπαιξε καλά και δυστυχώς για εμάς κέρδισε”.

Ο Έλληνας ακραίος των φιλοξενούμενων, Βασίλης Κωστόπουλος είπε: “Πίστευα πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί λόγω του ρόστερ που διαθέτει. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά όλα θα κριθούν στη Φρανκφούρτη”.