DARK ROOM

«Φλέρταρε» με το θάνατο η Βραζιλιάνα Εσκόουτο (fotos)

«Φλέρταρε» με το θάνατο η Βραζιλιάνα Εσκόουτο (fotos)

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε την Τρίτη η πρώην Βραζιλιάνα καλλονή και πρωταθλήτρια της εγχώριας Superliga, Λουτσιάνε Φρέιρα Εσκόουτο.

escoouto 3

Η 32χρονη πρώην άσος της Μπαρουερί, γλύτωσε μαζί με την οικογένειά της από του ‘Χάρου τα δόντια”, αφού δέχθηκε τα πυρά ληστών στην περιοχή Magé.

escoouto 1

Η Εσκόουτο επέστρεφε από το Belo Horizonte με το σύζυγό και τη μητέρα της στο αυτοκίνητο, όταν δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το όχημά που επέβαινε και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Σε συνέντευξή του στο “Uol”, η Βραζιλιάνα μητέρα ενός 4χρονου αγοριού, είπε ότι ο σύζυγός της πάτησε γκάζι για να τους ξεφύγουν, αλλά οι επίδοξοι ληστές δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να τους ακολουθούν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ακούστηκε άλλος ένας πυροβολισμός , με τη σφαίρα να καρφώνεται, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στην πόρτα του αυτοκινήτου.

porta_sfaira

Λίγα μέτρα πιο κάτω οι δράστες, έπαψαν να τους ακολουθούν και  η τρομοκρατημένη οικογένεια της Εσκόουτο ζήτησε βοήθεια, καταγγέλλοντας την τρομακτική περιπέτεια που έζησε στην αστυνομία.

escoouto 2

Να σημειωθεί ότι η πρώην Miss Rio Grande do Sul στα καλλιστεία του 2012, πριν από δύο χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από… διαδικτυακό επιδειξία.

escoouto 5