ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΠΕΣΘ: Για 15η φορά ο Ηρακλής πρωταθλητής εφήβων!

ΕΠΕΣΘ: Για 15η φορά ο Ηρακλής πρωταθλητής εφήβων!

Για 15η φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη, ο Ηρακλής κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον τελικό τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-23) με MVP τον Δημήτρη Μούχλια.

Πανευτυχής ο προπονητής των πρωταθλητών, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους εδώ και τρία χρόνια. Υπάρχει μία άψογη συνεργασία που συνδυάζεται με ταλέντο, δουλειά και πειθαρχία. Το αξιοσημείωτο για το νεαρό της ηλικίας τους είναι ότι μπαίνουν σοβαρά χωρίς να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο, για αυτό και δύο χρόνια τώρα μετράμε 36 συνεχόμενες νίκες. Συνεχίζουμε για τον επόμενο στόχο που είναι τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μετέπειτα το Final 4 όπου θα διεκδικήσουμε εκ νέου τον τίτλο».

Ηρακλής (Μπαμπαλιούτας): Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Κονιόρδος, Βαρβεσιώτης, Μούχλιας, Κεσεσίδης, λ Κωστάκογλου, Τσακίρης, Σαμαράς, Νικολαΐδης, Καλλιανίδης, λ Καραμάνης.
Πήγασος Πολίχνης (Αγγελής): Αγκίμ, Ανδριανίδης, Μπαρδούκας, Παυλίδης, Σδραυκάκης, Αλεξούδης, λ Τζιάβρας, Δημητρακούδης.

Mouclias MVP 2019

Τρίτος ο ΑΣ Ελπίς

Την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ κατέκτησε ο ΑΣ Ελπίς, νικώντας στον μικρό τελικό του Ε.Γ. Μίκρας τον Άρη με 3-1 σετ (25-15, 25-20, 24-26, 25-23). Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΑΣ Ελπίς (Μαμάης): Καρακόλιας, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Κουρτίδης, Σκλόπης, λ Ζλατίντσης, Γιαμούκογλου, Γαληρόπουλος, Σδραυκάκης.
Άρης (Πάτρας): Αλεξάκης, Γκιτέρσος, Καρανταίδης, Καλογεράκης, Τέλιος, Φραγκουλίδης, λ Κάλφας, Βέρρος, Μόσχας, Τσελεντάκης.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Εμμανουηλίδου.