Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιαννακόπουλος: «Ευχή όλων στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο»

Γιαννακόπουλος: «Ευχή όλων στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο»

Ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων του Συλλόγου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία όλων των τμημάτων του Ομίλου ενώ στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την επιθυμία του στο τέλος της χρονιάς να έρθει και ένας τίτλος, φωτογραφίζοντας την ομάδα βόλεϊ των αντρών!

Για την ιστορία το κομμάτι για λογαριασμό της αντρικής ομάδας πήρε η ζωντανή ιστορία του τμήματος, ο τιμ μάνατζερ Ρούλης Αγραπιδάκης.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χρόνια πολλά στον Σύλλογο. 112 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Τα τμήματα, τα περισσότερα ομαδικά ήταν στην Α2, θέσαμε ως στόχο να ανέβουν όλα στην Α1 και επιτευχθήκαν αυτοί οι στόχοι. Είπαμε φέτος ότι θα καταφέρουμε να εδραιωθούμε στην Α’ Εθνική. Θεωρώ ότι όχι μόνο καταφέραμε να εδραιωθούμε στην Α’ Εθνική αλλά κάποια από τα τμήματα με κάποιες μικρό-προσθήκες ενδεχομένως να μπορέσουν να διεκδικήσουν και κάποιους τίτλους. Αυτό δεν το λέω για να αγχώσω κανένα τμήμα, αλλά ευχή όλων είναι στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε και να τακτοποιήσουμε τα χρέη του παρελθόντος. Σε ένα βαθμό, σε ένα ποσοστό 98% και αυτό έχει επιτευχθεί. Επίσης, το να μπορέσουμε να δομήσουμε και να οργανώσουμε τον σύλλογο σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό έχει επιτευχθεί και θα ήθελα εγώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από τη διοίκηση, τους ανθρώπους που τρέχουν νυχθημερόν για να τα καταφέρουν όλα αυτά, αλλά πάνω από όλα τους αθλητές. Εσάς που μέσα στον αγωνιστικό στίβο φέρνετε όλα τα καλά αποτελέσματα. Κάθε επιτυχία εύχομαι, υγεία να έχετε και ό,τι καλύτερο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι αθλητές που είναι στα ομαδικά αθλήματα να μπορέσουν να σπάσουν κι άλλα ρεκόρ και να φέρουν κι άλλους τίτλους, γιατί από εκεί έχουν έρθει διάφοροι τίτλοι. Εύχομαι και τα ομαδικά αθλήματα να μπορέσουν κι αυτοί να φέρουν κι άλλους τίτλους στον σύλλογο.

Επίσης είμαι πολύ περήφανος που ο Παναθηναϊκός δημιούργησε το τμήμα ΑμεΑ. Αυτή τη στιγμή μετράμε εφτά τμήματα και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της χρονιάς, του χρόνου τέτοια ημέρα θα μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι εφτά αλλά θα είναι παραπάνω».


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...