DARK ROOM

Η αυτοβιογραφία του Ζαγκούμνι (φωτ.)

Η αυτοβιογραφία του Ζαγκούμνι (φωτ.)

Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πρόσωπα του πολωνικού βόλεϊ, ο Πάβελ Ζαγκούμνι παρουσίασε την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Η ζωή είναι ένα παιχνίδι”.

Στην Πολωνία αναμένεται να γίνει ανάρπαστο αφού οι φίλοι του βόλεϊ αγαπάνε κάθε τέτοια προσπάθεια, πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται από ένα αθλητή με μεγάλη καριέρα, χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το World League και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

zagumny_book1

Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία μιας γιγαντιαίας προσπάθειας με αμέτρητες θυσίες, πόνο και απόγνωση, αλλά και μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, προερχόμενη από τον αθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο. Αναμνήσεις ανθρώπων αλλά και γεγονότων από τα πρωτοσέλιδα, σκηνές μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ανέκδοτα καθώς επίσης και μέχρι στιγμής άγνωστα γεγονότα από την πρόσφατη ιστορία της Πολωνίας και της παγκόσμιας πετοσφαίρισης.

zagumny_book2

Ένα συναρπαστικό βιβλίο για τους φιλάθλους που εξηγεί πως η ομαδική πειθαρχία ήταν ένα από τα βασικά συστατικά που κρατούσε για πολλά χρόνια την Πολωνία στην πρώτη γραμμή.

zagumny_book3

Πολωνικά δεν ξέρουμε αλλά ο λίμπερο της Ναντ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου έκανε ήδη πρόταση στον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό λέγοντας: “Θέλω την ελληνική έκδοση”!