ΔΙΕΘΝΗ

«Υποκλίθηκε» στη Νοβάρα η παρέα της Ανθής

«Υποκλίθηκε» στη Νοβάρα η παρέα της Ανθής

Εύκολο έργο είχε η πανίσχυρη Νοβάρα στην έδρα της Λαρντίνι Φιλοτράνο, καθώς παίζοντας στο ρελαντί επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-26, 25-15) της παρέας της Ανθής Βασιλαντωνάκη στο πλαίσιο της 18ης αγωνστικής της ιταλικής Λίγκας γυναικών.

Κόντρα στην πρώην της ομάδα, με τη οποία η Ελληνίδα διεθνής πανηγύρισε ένα Κύπελλο και ένα Super Cup Ιταλίας, η Βασιλαντωνάκη σημείωσε 11 πόντους (1 μπλοκ, 10/32 επ. 42% υπ, 34% αρ.) και μαζί μετη Γουίτνει (10π) ήταν οι μοναδικές αθλήτριες των γηπεδούχων με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που είχαν τις διπλάσιες αθλήτριες των γηπεδούχων με διψήφιο αριθμό πόντων, η πρωτοπόρος Νοβάρα έκανε “συντήρηση δυνάμεων”, καθώς το “βαρύ πυροβολικό” της Εγκόνου (3π), μπήκε ως αλλαγή μόνο στο α’σετ, ενώ δεν αγωνίστηκαν  οι Πιτσινίνι, Νιτσετιχ. Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης ήταν με 13π η Μπίτσι από τις νικήτριες.

Έτσι η Νοβάρα με 43β παρέμεινε συγκάτοικος της κορυφής με την Κονελιάνο, ενώ η ομάδα της Βασιλαντωνάκη υποχώρησε με 11 πόντους στην 5η θεση της κατάταξης.

Fotto: Studio 135 – Studio Fotografico / Facebook  Filottrano Volley