Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία στο Ζηρίνειο

Ισοπαλία στο Ζηρίνειο

Την παράδοση που θέλει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις αμφίρροπες συνέχισαν Κηφισιά και Παναθηναϊκός καθώς το… 2-2 ήταν το αποτέλεσμα που «σφράγισε» το  μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας που φιλοξενήθηκε στο Ζηρίνειο.

Ανοικτούς λογαριασμούς για τα… επόμενα παιχνίδια άφησαν Κηφισιά και Παναθηναϊκός, με τους Νίκο Ζιαλμά και Δημήτρη Ανδρεόπουλο να κρατάνε αρκετές σημειώσεις σε ένα παιχνίδι που έμεινε στο… 2-2.

Οι γηπεδούχοι των Βορείων προαστίων ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι καθώς με το 25-20 έκαναν το 1-0, ωστόσο οι «πράσινοι» φρόντισαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους στη συνέχεια και με το 19-25 να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Παναθηναϊκού σε κρίσιμα σημεία με το 25-23 απέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός έδειξε περισσότερο συγκεντρωμένος και με καλύτερη παρουσία στον φιλέ με το 23-25 ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος) : Γιάκομπσεν, Τσάτσιτς, Πελεκούδας, Πανταλέων, Συναδινός, Μάρκου, Μπαρμπούνης, Ρανγκέλ  και  Μούχλιας.

Α.Ο.Π. Κηφισιάς (Νίκος Ζαλμάς): Τσάμπερλεϊν, Νικολάκης, Μπάσης, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος Π., Ζουπάνι / Κοντοστάθης (λ), Σωνάκης (λ), Κωτσάκης, Ζαρωτιάδης, Παπαδόπουλος Γ., Σπηλιώτης.


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...