Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ήταν όλοι εκεί (Foto)

Ήταν όλοι εκεί (Foto)

Το «μικρό- παλιό» κλειστό της Ορεστιάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά «μεγάλωσε» για να τιμήσει την μνήμη του Νίκου Σαμαρά… Η αφόρητη ζέστη δεν πτόησε κανέναν καθώς ήταν όλοι εκεί… Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έσμιξαν στο χαμηλοτάβανο της πόλης δίνοντας έναν ξεχωριστό αγώνα μνήμης.  Έναν αγώνα αφιερωμένο στον δικό τους «Σαμ». Έναν αγώνα όπου πρωταγωνιστής ήταν μόνο ο «αετός» του Ελληνικού βόλεϊ.

Στο γήπεδο όπου αποτέλεσε «αετοφωλιά» και το ορμητήριο του «Σαμ», στο γήπεδο όπου ο Νικόλας έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής και που οδήγησε μια πόλη στην Ευρωπαϊκή καταξίωση, οι φίλοι και παλιοί συμπαίκτες του ξανάσμιξαν για να τιμήσουν την μνήμη του…

Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι παλαίμαχοι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας τίμησαν την μνήμη του Νίκου Σαμαρά, έχοντας αυτή τη φορά κοντά τους και τους παλαίμαχους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Παίκτες θρύλοι για την ιστορία του Θρακιώτικου και Ελληνικού βόλεϊ συναντήθηκαν στο παλιό κλειστό της Ορεστιάδας και φορώντας το νούμερο 9 στις φανέλες τους έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα.

Η μεγάλη παρέα του Γιάννη Κυλίτση,  Πασαλίδη, Χαραλαμπίδη,  Γραμματικόπουλου, Κεμανετζή, Παπάζογλου, Πέτρογλου, Ζελιάσκοφ, Βλασακίδη και άλλων έβαλαν ξανά τα αθλητικά τους αντιμετωπίζοντας την παρέα του Σάκη Μουστακίκη, Κασαμπαλή, Δημητριάδη, Ανδρεάδη, Ανδραβίζου, Σιδηρόπουλου, Γραμματικάκη και των άλλων μεγάλων άσων της Αλεξανδρούπολης.

Παρών η μπάντα του ΑΟΟ και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης  που φρόντισε να γεμίσει την ξύλινη εξέδρα και να ξαναθυμηθεί κάτι από τα παλιά… Υπό τους γνώριμου και αγαπημένους ήχους της ιστορικής μπάντας, οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν και τα μικρότερα παιδιά έμαθαν για τον «Σαμ» και τα κατορθώματά του.

Σήμερα ήταν όλοι στο γήπεδο για τον Νικόλα…  Και σίγουρα ήταν και ο ίδιος εκεί. Στις καρδιές, στην ψυχή και στις αναμνήσεις όλων που έζησαν μαζί του ξεχωριστές στιγμές.

Μάλιστα ο αγώνας έκλεισε με… άσο του Σαμαρά αφού στο 14-8 του ταϊ-μπρεϊκ, τα φώτα του γηπέδου έσβησαν και στον προτζέκτορα έπαιξε βίντεο από αγώνα του Νίκου με την Εθνική ομάδα στο ΣΕΦ. Εκεί όπου ο «Σαμ» χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα επί της Ρωσίας και το ΣΕΦ πήρε φωτιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα τιμήθηκε από τους παλαίμαχους της Ορεστιάδας η μπάντα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας με τον Γρηγόρη Αποστολίδη να παίρνει την αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη.

Παράλληλα οι παλαίμαχοι αθλητές του ΑΟΟ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τίμησαν τον δήμαρχο της Ορεστιάδας δίνοντας του από μια φανέλα των ομάδων τους με τις υπογραφές τους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό για την παρουσία τους στον αγώνα.

FOTO -STORY 

AOO-SAM-1 AOO-SAM-2 AOO-SAM-3 AOO-SAM-4 AOO-SAM-5 AOO-SAM-6 AOO-SAM-7 AOO-SAM-8 AOO-SAM-9 AOO-SAM-10 AOO-SAM-11 AOO-SAM-12 AOO-SAM-AOO AOO-SAM-ETHNIKOS AOO-SAM-APOSTOLIDIS-2016 AOO-SAM-BARBO-NIKI-2016 AOO-SAM-BARBO-TOP-2016 AOO-SAM-ILIOU-KEM AOO-SAM-KITSIOS-TOP-NIKI-BARB-2016 AOO-SAM-KYL-PAS AOO-SAM-PETR-TEKT AOO-SAM-SINAP AOO-SAM-SKAR-XAR-MIT-KLY-2016 AOO-SAM-VLAS-PAP-2016

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...