BEACH VOLLEY

Η καταιγίδα Δαίδαλος «κατάπιε» γήπεδα στη Ν. Κυδωνία (fotos)

Η καταιγίδα Δαίδαλος «κατάπιε» γήπεδα στη Ν. Κυδωνία (fotos)

Το κύμα της σφοδρής κακοκαιρίας, που έπληξε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τα Χανιά προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στην πόλη, όπως μεταξύ άλλων από τη θεομηνία δεν γλύτωσε ούτε το «στολίδι» των εγκαταστάσεων μπιτς βόλεϊ των Αγίων Αποστόλων.

beach_gipeda_agioi_apostoloi 5

Πλημμύρες, χείμαρροι, τόνοι λάσπης και σοβαρές καταστροφές σε δρόμους, σπίτια, αυτοκίνητα, χωράφια, αλλά και λοιπές περιουσίες πολλών ανθρώπων, είναι ο τραγικός απολογισμός στα ηλιόλουστα σήμερα Χανιά, λίγες ώρες μετά το πέρασμα της καταιγίδας «Δαίδαλος» από την Κρήτη.

beach_gipedo_agioi apostoloi 2

Από τη μανία της φύσης όμως δυστυχώς δεν γλύτωσαν ούτε οι αθλητικές εγκαταστάσεις beach volley στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, έδρα του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων.

beach_gipedo_agioi apostoloi 4

Όπως φαίνεται και στις φωτό  τα γήπεδα έχουν υποστεί σημαντικές καταστροφές, καθώς τα νερά που συγκεντρώθηκαν στη θάλασσα, έχουν “καταπιεί” την άμμο, έχει ξηλωθεί ο στύλος ηλεκτροφωτισμού, με σοβαρό τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, οι φιλέδες και πέρα από την άμεση βοήθεια του Δήμου, με τα απαραίτητα μηχανήματα, ίσως χρειαστεί και αρκετή προσωπική δουλειά από τα μέλη του συλλόγου προκειμένου σύντομα ξανά να φιλοξενήσουν κάποιο τουρνουά ή προπονήσεις  αθλητών και ομάδων.