ΔΙΕΘΝΗ

Κορυφαία σε Εθνικό επίπεδο η Στράντζαλη

Κορυφαία σε Εθνικό επίπεδο η Στράντζαλη

Οι επιτυχίες για την Όλγα Στράντζαλη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συνεχίζονται καθώς η διεθνής ακραία του Μαϊάμι ήταν για μια ακόμη φορά η κορυφαία της ομάδας της και αναδείχθηκε MVP σε Εθνικό επίπεδο του Κολεγιακού πρωταθλήματος (NCAA)…

Για μια ακόμη φορά η Όλγα Στράτζαλη ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας στο Κολεγιακό πρωτάθλημα καθώς μετά την ανάδειξή της ως MVP στην Περιφέρεια του Ατλαντικού (ACAA), φρόντισε να αναδειχθεί και Player of the Week σε Εθνικό επίπεδο μεταξύ 351 κολεγιακών ομάδων.

Η Θεσσαλονικιά ακραία με εξαιρετική απόδοση οδήγησε τους Miami Hurricanes στο 2×2 απέναντι στη Wolfpack και στη North Carolina που ήταν και πρωταθλήτρια της Περιφέρειας του Ατλαντικού.

Η παρουσία της Στράντζαλη ήταν εντυπωσιακή και τις χάρισε μια ακόμη διάκριση αφού αναδείχθηκε αθλήτρια της εβδομάδας σε Εθνικό επίπεδο μαζί με την Kylie Pickrell από το NC State’s…

Η ίδια αναφερόμενη στην επιτυχία των Miami Hurricanes και τις δύο νίκες δήλωσε «Είμαι χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες και να νικήσει την 1η ομάδα στο ACC. Ήταν ένα πολύ χαρούμενο Σαββατοκύριακο όπου παίξαμε με τον τρόπο που μπορούμε να παίξουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη εβδομάδα και ελπίζω να παίξουμε τον ίδιο τρόπο που παίξαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο».