BEACH VOLLEY

Κορίτσια στην άμμο και… στεφανωμένα!

Κορίτσια στην άμμο και… στεφανωμένα!

Έπειτα από 4 χρόνια ερωτικής σχέσης η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κίρα Βάλκενχορστ παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο την “εκλεκτή της καρδιάς” της.

H 26χρονη συμπαίκτρια της Λουντβιγκ είπε τελικά το “ναι” στην πρόταση της 33χρονης αγαπημένης της, Μαρία Κλέεφις, με την οποία ήταν ζευγάρι και στην άμμο και ένωσαν πλέον τις ζωές τους.

Ο γάμος, πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο των νεόνυμφων στην παραλία Τιμεντόρφερ με κουμπάρα την 26χρονη πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ και πρώην αθλήτρια της σάλας, Βικτόρια Μπίνεκ.

Walkenhorst _gamos 2

H Βάλκενχορστ με το ποστάρισμα που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δεν έκρυβε την χαρά και τη συγκίνησή της που παντρεύτηκε.

“Είπα “ναι”! Το Σαββατοκύριακο παντρεύτηκα την Μαρία. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με τις οικογένειές μας και τους πιο κοντινούς φίλους και προσβλέπουμε στο κοινό μας μέλλον. Επιπλέον, είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ πραγματικά να αποκαλώ τον εαυτό μου “παντρεμένο”. Η αλλαγή νόμου σχετικά με το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου είχε ήδη καθυστερήσει…”.

Fotos: Mirja Geh Photography