BEACH VOLLEY

«Μαμά έπαιξαν πολύ καλά τα κορίτσια, αλλά… κερδίσαμε» (fot)

«Μαμά έπαιξαν πολύ καλά τα κορίτσια, αλλά… κερδίσαμε» (fot)

«Μαμά έπαιξαν πολύ καλά τα κορίτσια, αλλά… κερδίσαμε»…  Η Πέννυ Καραγκούνη, λίγες ώρες μετά τη νίκη που έστειλε την ομάδα της στα ημιτελικά του AGIOS NIKOLAOS FINALS ενημερώνει απογοητευμένη τη μητέρα της στην άλλη άκρη της γραμμής για το τελικό αποτέλεσμα της μονομαχίας με την ομάδα της μικρότερης αδελφής της, Δήμητρας.

Μια συγκλονιστική στιγμή από την οποία μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς την… εμπόλεμη συναισθηματική κατάσταση που βίωσε την ώρα του ματς.

«Την προπονούσα πέρυσι και πάντα πίστευα ότι μπορεί να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του τουρνουά. Πέρυσι άλλωστε εδώ η Δήμητρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο…» προσπαθεί να… δικαιολογηθεί η διεθνής Πένυ Καραγκούνη για τη… νίκη της και συνεχίζει: «Είναι η δεύτερη φορά που παίξαμε στον Άγιο Νικόλαο και είναι αλήθεια ότι της έτυχε δύσκολη κλήρωση. Πιστεύω πως θα τις συναντήσουμε όμως πάλι στα ημιτελικά…» είπε στο Volleyplanet.gr με μια σπίθα ελπίδα να “φωτίζει” το πρόσωπο της, έχοντας αγκαλιά της τη Δήμητρα.

karagkoupenny_dimitra 2

Από την πλευρά της η μικρή Καραγκούνη τα βάζε με την ατυχία της, αναγνωρίζοντας παράλληλα την αξία του νικητή που δίνει δόξα στον ηττημένο.

karagkoupenny_dimitra

«Είναι σίγουρα ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά προσπαθήσαμε. Δε γίνεται να μην αναγνωρίσω και να μη τη θαυμάζω για ό,τι έχει καταφέρει η Πέννυ μέχρι σήμερα, αλλά αυτό μπορούσαμε, αυτό κάναμε. Σίγουρα ήταν η ομάδα που θα θέλαμε να είχαμε αποφύγει στην κλήρωση, αλλά ήταν θέμα τύχης….» δήλωσε η Δήμητρα Καραγκούνη, κλέβοντας ένα φιλί από την αδελφή της, που μετά και τον αποκλεισμό από τη συνεχεία στο τουρνουά, είχε τον τρόπο να… χρυσώσει το χάπι:

karagkoupenny_dimitra 3

«Άντε μικρή, κέρδισες 3 εβδομάδες διακοπές στο σπίτι μου…» της είπε η Πέννυ, καθώς μετά τη διεκδίκηση του τίτλου στον Άγιο Νικόλαο, θα επιστρέψει με το “alter ego” της, Αρβανίτη, στα διεθνή τουρνουά κυνηγώντας τη διάκριση και πολύτιμους πόντους για το Τόκιο σε Βιέννη και Ρωσία.