Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μας… καρφώνει και από Ρωσία ο Καλαντάντζε!

Μας… καρφώνει και από Ρωσία ο Καλαντάντζε!

Για μια ακόμη φορά το κύρος και το γόητρο του ελληνικού βόλεϊ επλήγη διεθνώς από τις δηλώσεις του πρώην άσου του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, Λεβάν Καλαντάντζε, που σε ρωσική ιστοσελίδα κατήγγειλε την ελληνική ομάδα για απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο του αγώνα στις 22 Δεκεμβρίου με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο ο 27χρονος Ρώσος σουπερστάρ του Ηρακλή, που αποχαιρέτησε πρόωρα τη Θεσσαλονίκη δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του πως ο «Γηραιός» μεσούσης της σεζόν αθέτησε τους όρους του συμβολαίου του, ενώ του οφείλει παράλληλα μισθούς δύο μηνών.

«Οι Έλληνες αποφασίσανε στη μέση της σεζόν να αναθεωρήσουν τους όρους της σύμβασης που είχαμε και να μην με πληρώσουν για τους μήνες που έπαιξα και κάθε κερδισμένο αγώνα, παρα μόνο για τα ματς που πέτυχε πάνω από 30 πόντους. Φυσικά, αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες συνθήκες και αντιεπαγγελματική προσέγγιση. Άλλοι δύο ξένοι που ήταν στον Ηρακλή φύγανε. Τώρα είμαι σε αναμονή για τους μισθούς δύο μηνών, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, για να πάω σε άλλο σύλλογο. Σε γενικές γραμμές, δεν συμβουλεύω κανέναν να πάει εκεί…» τόνισε ο Ρώσος διαγώνιος σε δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στην ιστοσελίδα Sport Business.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαντάντζε, παρά την αποχώρησή του από τη Volleyleague, παραμένει στους τοπ 5 σκόρερς της Volleyleague με 195 πόντους σε 9 αγώνες (21,6 πόντους ανά παιχνίδι).