Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με «Ροντρίγκο», Ωρολογά ο Παμβοχαϊκός (φωτό)

Με «Ροντρίγκο», Ωρολογά ο Παμβοχαϊκός (φωτό)

Ο Βραζιλιάνος ακραίος της Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, Ροντρίγκο Λεάντρο θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, o πρώτος φετινός ξένος της ομάδας του Βραχατίου, που μετά τον πασαδόρο Μανώλη Δημητριάδη, όπως σας είχαμε πληροφορήσει, συμφώνησε και με τον πρώην ακραίο της ΑΕΚ, Δημήτρη Ωρολογά.

rodrigo3

Ο γεννημένος στην πόλη Πόκος Ντε Κάλντας της επαρχίας Μίνας Ζεράι, Ροντρίγκο Λεάντρο Ονόριο ντα Σίλβα (1.97μ), όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους παίκτες της Βραζιλίας και το 2013 είχε επιλεχθεί στην αρχική ομάδα της “σελεσάο” που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21 της Τουρκίας.

rofdrigo11

Τα δύο τελευταία χρόνια ο “Ροντρίγκο” αγωνίζεται με την Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος στην βραζιλιάνικη Superliga B, όπου έχει στεθεί πρωταθλητής, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στις Σέσι και Μάουα.

Όσον αφορά στον δεύτερο ξένο, έναν Αμερικανό κεντρικό σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Volleyplanet, φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει η συνεργάσια με την ομάδα της Βόχας, καθώς μάλλον οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν να… βγάλουν κάποιο καλύτερο “λαβράκι”.

AEK-PAOK-ANDREADIS-GOMEZ-2015

Παράλληλα κάτοικος Βραχατίου μετά τον Δημητριάδη θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο Δημήτρης Ωρολογάς, ο οποίος μετά την περσινή ανεπιτυχή προσπάθεια, λόγω του υποβιβασμού της  “Ένωσης”, θέλει να τα αφήσει πίσω του τα παλιά και να κάνει μία νέα αρχή υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γιώργου Χριστόπουλου. Θυμίζουμε πως στο στόχαστρο του Παμβοχαϊκού βρίσκεται και ο Νίκος Μήλης του Άρη.

Foto: Tião Martins/ Giant Propaganda