ΔΙΕΘΝΗ

Μετράει… αντίστροφα για την άνοδο ο Κάλας

Μετράει… αντίστροφα για την άνοδο ο Κάλας

Λίγες μέρες αγωνίας απομένουν μόνο για τον Πέτρο Κάλα, προκειμένου να φτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του στην επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο της γερμανικής L.E Volleys στη Β΄κατηγορία της Bundesliga.

O Έλληνας άσος, έστω και από τον πάγκο, όντας απροπόνητος λόγω πρόσφατης ασθένειας που τον ταλαιπώρησε, είδε ανήμερα των 10ων γενεθλίων του συλλόγου, την ομάδα του να κερδίζει μπροστά στο κοινό της με 3-1 σετ την Black Mamba – TSV Eibelstadt το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της 3ης Κατηγορίας, αποτέλεσμα που αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα των γηπεδούχων.

Το φινάλε βρήκε την ομάδα του Πέτρου στην 3η θέση της βαθμολογίας, κάτι που της δίνει το δικαίωμα στα πλέι οφ να διεκδικήσει την άνοδό της στην παραπάνω κατηγορία.

kalas 2

Για να πανηγυρίσει το στόχο της η ομάδα της Λειψίας, θα χρειαστεί να κερδίσει φυσικά στις 26 Απριλίου την Waldgirmes, 3η αντίστοιχα στην κατάταξη του Νότιου Ομίλου, κάτι που, όπως όλοι ευχόμαστε, μπορεί με την επιστροφή του γερού και παθιασμένου Πέτρου Κάλα, ασφαλώς να το πετύχει.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...