Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μια Χαρά (Παπαδοπούλου) πάσα στη Νάξο!

Μια Χαρά (Παπαδοπούλου) πάσα στη Νάξο!

Η Νάξος αποτελεί τον επόμενο σταθμό της διεθνούς πασαδόρου, Χαράς Παπαδοπούλου, η οποία θα είναι η “μαέστρος” του φετινού φιλόδοξου Πανναξιακού.

Η 22χρονη, άσος (1.76μ) που μετά από Ιωάννινα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ηλυσιακό βρίσκει λιμάνι στη Νάξο δεν έκρυψε την ικανοποιήσή της για τη νέα της συνεργασία, που αποτελεί ακόμη μία πρόκληση στην καριέρα της. Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ήταν φιναλίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο το 2015, ενώ ως παίκτρια του “αιωνίου αντιπάλου”, πανηγύρισε το νταμπλ και το Κύπελλο Τσάλεντζ Καπ, που αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ελληνικό βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου

“Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Χαράς Παπαδοπούλου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Χαρά Παπαδοπούλου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Πανναξιακού. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν με υγεία.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 176εκ αγωνίζεται στη θέση της Πασαδόρου και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Χαρά Παπαδοπούλου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...