ΔΙΕΘΝΗ

Ν’ Γκαπέ διαρκείας και σενάρια στη Μόντενα

n'gapeth_modena

Στην πρωταθλήτρια Ιταλίας θα παραμείνει μέχρι το 2020 ο Γάλλος σουπερστάρ στην προσπάθεια της διοίκησης για τη διατήρηση των κεκτημένων αλλά και την επίτευξη νέων διακρίσεων εντός και εκτός συνόρων.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια αποδεικνύει τους υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες που έχουν αμφότεροι για το μέλλον της Μόντενα.

«Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, θα πρέπει να μιλάς με τα γεγονότα. Η διοίκηση ανακοίνωσε και επισήμως ότι ο Έρβιν Ν’Γκαπέ θα συνεχίσει να παίζει με τη φανέλα της Modena το 2020. Αυτό είναι ένα ισχυρό, σαφήές και σημαντικό μήνυμα προς όλους εκείνους που πίστεψαν στο μεγάλο μας έργο «, δήλωσε η πρόεδρος της Μόντενα Κάτια Πεντρίτο.

«Πάντα έλεγα ότι η Μόντενα και οι άνθρωποι εδώ αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Στόχος μου ήταν να μείνω εδώ για αρκετά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τηνν πρόεδρο, που πάντα πίστευε σε μένα και στα όνειρά μου» παραδέχθηκε ο Ν’ Γκαπέ, που ενδεχομένως να τους προσεχείς μήνες να συνεργαστεί ξανά με τον χρυσό Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη, Μπρούνο Ρεζέντε.

Σύμφωνα με μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο “Μπρουνίνιο” είναι ένας από τους στόχους της Μόντενα, που φλερτάρει επίσης και με το Βούλγαρο πρώην τεχνικό της Τρεντίνο, Ράντοστιν Στόιτσεφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ