A2

Νίκη για την… Νίκη

Νίκη για την… Νίκη

Νίκη που του δίνει ψυχολογία και δύναμη να συνεχίσει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 σημείωσε ο Πορφύρας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Στο περιθώριο του αγώνα βραβεύθηκε και η Νίκη Μανωλάκου που σταμάτησε την ενεργό δράση…

Στο κατάμεστο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Πειραιά ο Πορφύρας με το 3-0 επί του Απόλλωνα Πατρών φρόντισε να ξεκινήσει με χαμόγελα τις υποχρεώσεις του στην Α2 και να αφήσει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στο πρώτο σετ όταν και οι γηπεδούχες του Καλογερόγιαννη έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στο 25-6. Αυτό έδωσε τη ευκαιρία στον προπονητή του Πορφύρα να χρησιμοποιήσει τις περισσότερες αθλήτριές του και με το 25-15 και 25-17 να κατακτήσει το τρίποντο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του Πορφύρα αλλά και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τίμησαν την πρώην αθλήτρια, Νίκη Μανωλάκου, η οποία αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες και αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Την βράβευση στη Νίκη Μανωλάκου που πλέον είναι προπονήτρια στις ακαδημίες του Πορφύρα πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Πορφύρα Κανάκης Τσιριγωτάκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, που είχε αθλήτρια την Νίκη.

Παράλληλα οι αθλήτριες του συλλόγου δια χειρός του Γενικού αρχηγού του τμήματος Μανώλη Κελέκου παρέδωσαν στην Μανωλάκου την φανέλα που φόρεσε στον Πορφύρα με τις υπογραφές τους, ενώ η κόρη της Κύρα της χάρισε μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Τα σετ :25-6, 25-15, 25-17

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Μουστάκη, Α. Γκούρα, Γκολφινοπούλου, Καράκου, Δήμα, Ράπτη, Χαλβατζή, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Θεοχάρη, Θαλασσινού, Λιάρου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ( Σπυρόπουλος ) Κοντάκη, Παίσιου, Καρνάτσου, Κανελλοπούλου, Χριστοπούλου, Γιαννοπούλου, Καράβολα, Αρβανιτοπούλου, Κακαφώνη, Παπαγιάννη, Λυκούδη, Μπακλέση.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...