Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Νησιώτισσα» ξανά η Εμμανουηλίδου

«Νησιώτισσα» ξανά η Εμμανουηλίδου

Την απόκτηση της διεθνούς πρώην κεντρικού του νταμπλούχου Ολυμπιακού και της Νάξου ανακοίνωσε και επισήμως η ομάδα της Σαντορίνης, που συνεχίζει το “χτίσιμο” της φετινής ομάδας, στηρίζομενη σε έναν στέρεο “κορμό” με νεαρές ταλαντούχες Ελληνίδες άσους.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Θήρας

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με την κεντρική μπλοκέρ Εμμανουηλίδου Μελίνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Καλωσορίζουμε την Μελίνα στο σύλλογό μας της ευχόμαστε πάνω από όλα να έχει υγεία και ότι καλύτερο προσδοκά από την νέα αγωνιστική σεζόν.
Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Στις πρώτες της δηλώσεις η 22χρονη Κορίνθια μπλοκέρ (1.85) που στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία σε ΑΣΠ Κόρινθος, Άρτεμις Κορυδαλλού και Πανναξιακό  δήλωσε “πολύ χαρούμενη που θα γίνω και εγώ μέλος του ΑΟ ΘΗΡΑΣ. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% για να συμβάλω και εγώ σε μια επιτυχής χρονιά.
Θέλω να ευχηθώ τα καλυτέρα και υγειά σε όλη την ομάδα μου. Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ρούσση και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου”.