Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Φίνγκερ τελειώνει με Ολυμπιακό και πάει Κατάρ

Ο Φίνγκερ τελειώνει με Ολυμπιακό και πάει Κατάρ

Ακόμη ένας ξένος άσος “κουνάει μαντήλι” από την ελληνική Volleylegaue, εν αναμονή της συνέχισης του φετινού πρωταθλήματος, που αποφάσισε η ΕΣΑΠ.

Ο διεθνής Τσέχος  του Ολυμπιακού, Μίχαλ Φίνγκερ, από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Κατάρ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του με την Αλ Αραμπί της Ντόχας.

finger_al arabi

Παράλληλα με το πρώτο απόκτημα της χρονιάς ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Αργεντίνου τεχνικού της ιταλικής Βίμπο Βαλέντια, Juan Manuel Cichello, ο οποίος ήταν εκ των υποψηφίων προπονητών για τον ομοσπονδιακό πάγκο του Ιράν.

chchello_al arabi

Ο “μπόμπερ”  των ερυθρολεύκων, που δεν έμεινε ασυγκίνητος από τα πετροδολλάρια των Καταριανών πρόσφατα μάλιστα είχε ποστάρει στα social media την εξής ανάρτηση: «Το Final-4 του πρωταθλήματος έρχεται! Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη για να αποδείξουμε ότι το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα στην Ελλάδα».

osfp_paok_omadiki_panhgyriki_gergye_finger

Ωστόσο, τόσο στην περίπτωση του Φίνγκερ, όσο και άλλων άσων που έχουν υπογράψει σε νέες ομάδες, γεννώνται εύλογα ερωτηματικά, κατά πόσο στο επικείμενο κυνήγι του φετινού τίτλου, θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους, ρισκάροντας κάποιο πιθανό τραυματισμό, που θα τους στερήσει ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο ή θα αγωνιστούν… συντηρητικά, ώστε να μην έχουν κάποιο πρόβλημα τη νέα χρονιά με τις ομάδες τους.

Χαρακτηριστικό εξάλλου είναι και το παράδειγμα του Αργεντίνου άσου του Φοίνικα Σύρου, Πέπε Γκονζάλες, ο οποίος έβαλε σε προτεραιοτητα το μέλλον του, αφού προτίμησε τη νέα σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 Γαλλίας στα “χρώματα” της Σεν Ναζαίρ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...