Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Λέσκοφ στον Φοίνικα Σύρου

Ο Λέσκοφ στον Φοίνικα Σύρου

Ο Μαρίν Λέσκοφ θα είναι ο φετινός «μαέστρος» του Φοίνικα Σύρου στην Volleyleague. Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Μολδαβό πασαδόρο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από την ομάδα των Κυκλάδων.

Το «Πειρατικό» άνοιξε πανιά, βάζει νέα ρότα για την φετινή χρονιά και με την συμφωνία με τον Λέσκοφ ενισχύεται σημαντικά στην θέση του πασαδόρου.

Ο 28χρονος Μολδαβός μετά την σύντομη παρουσία του στην Ορεστιάδα το 2017 επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Συριανών έχοντας στόχο αυτή τη φορά να οδηγήσει την ομάδα όσο ψηλότερα μπορεί…

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Λέσκοφ αγωνίστηκε στην Ligue B της Γαλλίας με την Νανσί όπου τερμάτισε στην 6η θέση μετρώντας 9 νίκες και 9 ήττες.

Ο Λέσκοφ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Μολδαβίας, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Τόμις Κονστάντα με την οποία το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας, ενώ την  περίοδο 2014-2016 αγωνίστηκε στην Ζαλάου όπου το 2015 πανηγύρισε το Κύπελλο Ρουμανίας.