A2

Ο Μανιώτης στο staff του Φίλιππου Βέροιας

Ο Μανιώτης στο staff του Φίλιππου Βέροιας

Ο Στέφανος Μανιώτης θα είναι μέλος του προπονητικού team του Φίλιππου Βέροιας καθώς αναλαμβάνει στατιστικολόγος στο πλευρό του Σωκράτη Τζιουμάκα, με την ομάδα της Ημαθείας να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό.

Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζοντας την στελέχωση της ομάδας σε επαγγελματικό επίπεδο φρόντισε να καλύψει και το θέμα των στατιστικών ερχόμενος σε συμφωνία με τον Στέφανο Μανιώτη. Ο έμπειρος τεχνικός που έχει δουλέψει σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ αλλά και επί σειρά ετών στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του staff του Φίλιππου Βέροιας υπογράμμισε «Στη Βέροια φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένο πλάνο, μέθοδο και όραμα. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα θα πρέπει να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα και νιώθω ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση να γίνω μέλος αυτού του project. Από την πλευρά μου χαίρομαι να συμμετέχω σε μια διαδικασία πρωταθλητισμού και εύχομαι και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μανιώτη, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Σωκράτη Τζιουμάκα ως στατιστικολόγος.

Ο Μανιώτης, έχει μεγάλη εμπειρία από την Α΄1 ανδρών, βρισκόμενος σε ομάδες όπως του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, στου οποίου τον πάγκο είχε καθίσει και σε ένα επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά ως πρώτος προπονητής. Επίσης, έχει στο παλμαρέ του και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, την σεζόν 2016-2017 στο πλευρό του Χόρχε Ελγκέτα. Παράλληλα, υπήρξε στην Εθνική Αλβανίας επί σειρά ετών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...