DARK ROOM

Ο Νγκαπέθ συνελήφθη για επίθεση στο Παρίσι!

Ο Νγκαπέθ συνελήφθη για επίθεση στο Παρίσι!

Από MVP του World League 2015 στο Ρίο… κατηγορούμενος για επίθεση σε ελεγκτή στο Παρίσι! Ο λόγος για τον συνήθης ύποπτο, το Γάλλο διεθνή ακραίο Ερβίν Νγκαπέθ!

Όπως αποκαλύπτει η “L’Équipe”, ο Νγκαπέθ δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει από το Ρίο με το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του MVP στο World League και συνελήφθη στο Παρίσι. Η κατηγορία που βαραίνει τον εκκεντρικό άσο της Μόντενα είναι η… επίθεση σε ελεγκτή τρένου στη στάση“Montparnasse” της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νγκαπέθ που ήταν παρέα με συγγενή του ζήτησε από τον ελεγκτή να καθυστερήσει την εκκίνηση της αμαξοστοιχίας γιατί περίμενε ακόμα ένα φίλο του. Τα πράγματα όμως.. πήγαν στραβά, όταν ο ελεγκτής απάντηση ότι το αίτημα του Νγκαπέθ δεν ήταν δυνατό να γίνει. Αμέσως μετά ο Γάλλος ακραίος χαστούκισε τον ελεγκτή προκαλώντας του τραύμα κάτω από το κόκκαλο του ματιού.

Οι δικηγόροι του παίκτη κατάφεραν να τον γλιτώσουν από την άμεση εμφάνισή του σε ακροατήριο, και τελικά σε τρεις μέρες θα εμφανιστεί σε δικαστήριο στο Παρίσι. Επίσης, η Γαλλική Εταιρεία Σιδηροδρόμων έχει υποβάλλει καταγγελία.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νγκαπέθ έχει… τραβήγματα με τη νομοθεσία αφού και το 2012 το όνομά του είχε εμπλακεί σε τσαμπουκά σε νυχτερινό κέντρο στο Μοντπελιέ!