DARK ROOM

Ο σούπερσταρ Λεόν στην Ελλάδα (φωτ).!

Ο σούπερσταρ Λεόν στην Ελλάδα (φωτ).!

Ο No1 σταρ του παγκόσμιου βόλεϊ, Βιλφρέντο Λεόν βρίσκεται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τα αξιοθέατα!

Ο κύκλος του στη Ζενίτ Καζάν ολοκληρώθηκε κατακτώντας το τέταρτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λεόν ετοιμάζει βαλίτσες για το Καμπιονάτο και την Περούτζια!

Ο Κουβανοπολωνος ακραίος μαρτύρησε μέσω των social media τον τόπο των διακοπών του, που δεν είναι άλλος από την Ελλάδα. Την Κυριακή (27/5) πόσταρε φωτογραφίες από την Ακρόπολη σχολιάζοντας:“Η Ελλάδα είναι υπέροχη. Χτες είδα τα αξιοθέατα με την οικογένεια μου. Πανέμορφη η Αθήνα με μεγάλη ιστορία” ενώ τη Δευτέρα (28/5) συνέχιζε με φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο. “Η οικογένεια μου και εγώ περάσαμε όμορφα στη Ζάκυνθο. Τελικά, το σώμα και το μυαλό μου ξεκουράστηκαν και αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Παραλίες, θάλασσα, σπηλιές, μπόλικος ήλιος και μπόλικη διασκέδαση”!

Μιας και από τη νέα σεζόν… θα γειτονεύει με τη χώρα μας, ας ελπίσουμε ότι θα τον βλέπουμε και συχνότερα αφού κατά γενική ομολογία δεν υπάρχει αθλητής που να μην έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Ελλάδας!