CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ταρνατόρος στο Champions League Forum

Ο Ταρνατόρος στο Champions League Forum

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε με επιτυχία το Champions League Forum με στόχο να βελτιώσει το “προϊόν” των Ευρωπαϊκών κυπέλλων και κυρίως της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος παραβρέθηκε στη μεγάλη αυτή συνάντηση εκπροσωπόντας παράλληλα και την Ελληνική Ομοσπονδία.

Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, των Εθνικών Ομοσπονδιών, των Λιγκών αλλά και σωματείων, καθώς επίσης χορηγοί και εκπρόσωποι Τύπου είχαν μια άκρως επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση του προϊόντος.

cev_forum

Στόχος το Champions League να γίνει στην ουσία και όχι στα λόγια το κορυφαίο προϊόν της CEV σε ένα πλαίσιο ελκυστικό και ανταποδοτικό σε ότι αφορά τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά για τις ομάδες που θα λαμβάνουν μέρος.

«Μπορώ να πω ότι σήμερα είχαμε μια συνεδρίαση ενός Ευρωπαϊκού βολεϊκού κοινοβουλίου σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θέλαμε να έχουμε μια ανοικτή συζήτηση με παρατηρήσεις για τα θετικά και τα αρνητικά σε μια ιστορική συνάντηση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους”, τόνισε ο πρόεδρος της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και συμπλήρωσε: “Ο σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε το Champions League σε κάτι μεγαλύτερο από ένα βολεϊκό τουρνουά, αλλά σε μια διοργάνωση στην οποία όλοι θα θέλουν να συμμετέχουν. Και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει ως το κατε εξοχήν ομαδικό σπορ, να λειτουργήσουμε όλοι μαζί σαν μια ομάδα”.