ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Βόλος δίνει… πρόκριση

hellas_volos_st_euro_2018

Η ώρα της αλήθειας για την Εθνική μας ομάδα των γυναικών έφθασε καθώς η αντίστροφή μέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεκίνησε με την συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο του Βόλου.

Στο πάνελ της αίθουσας συνεδριάσεων βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Ανδρέας Ζέρβας, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο και η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου.

Την συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος λέγοντας «Εκ μέρους του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Ο στόχος που θέσαμε εξαρχής είναι η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια στην Πορταριά πριν τρεις μήνες και θα τελειώσουμε τώρα στον Βόλο.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βόλου κ. Μπέο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Καπουρνιώτη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Βλιώρας, όπως επίσης και τον Διευθυντή του Αθλητικού Οργανισμού κ. Χρήστου και όλα τα στελέχη που δούλεψαν σε μία δύσκολη περίοδο. Ο Δήμος Βόλου υποστήριξε από την αρχή την διοργάνωση και την Εθνική ομάδα, όπως επίσης και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και ιδιαίτερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Καλυνδρίνη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καλτσογιάννης.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε τα παιχνίδια σε μία δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο για την Ελλάδα και είμαστε υποχρεωμένοι σε μία θρησκευτική γιορτή να δώσουμε έναν κρίσιμο αγώνα. Οργανωτικά θα είμαστε πανέτοιμοι, ενώ τους αγώνες θα τους μεταδώσει και η ΕΡΤ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο και τον περιμένουμε να έρθει και να στηρίξει στην εθνική μας ομάδα».

Ανδρέας Ζέρβας (Αντιδήμαρχος Βόλου): «Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Βόλο»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας τόνισε «Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας. Εκ μέρους του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής σας καλωσορίζω στον Βόλο. Η πόλη μας έχει τις δυνατότητες, τις υποδομές και την διάθεση να φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες, ούτως ώστε να κάνουν την προετοιμασία τους.

Ο Δήμος Βόλου και όλες οι υπηρεσίες πρόσφεραν ότι μπορούσαν. Σε συνομιλία που είχα με την αρχηγό της Εθνικής, όλες οι αθλήτριες νιώθουν έτοιμες και έχουν προετοιμαστεί στο 100%. Για τον κόσμο της πόλης η εμπειρία των αγώνων θα είναι πρωτόγνωρη και θα ζήσουν στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ