DARK ROOM

Όλοι MAZI για το «σπίτι» της Ανθής (vid)!

Όλοι MAZI για το «σπίτι» της Ανθής (vid)!

Την στήριξη των φίλων της Μπούστο Αρζίτσιο ζητάει η ομάδα της Βασιλαντωνάκη, προκειμένου να υλοποιήσει ένα φιλόδοξο project όπου άπαντες θα αισθάνονται όλοι οι κάτοικοι της ιταλικής πόλης “σαν στο σπίτι τους”.

Σε μία σπουδαία χρονιά, όπου η ομάδα της Ελληνίδας άσου διεκδικεί τον τίτλο στην Serie A και το τρόπαιο του CEV Cup γυναικών, το μόνο ίσως παράπονο που έχουν, όχι μόνο οι φίλοι των “πεταλούδων”, αλλά και οι κάτοικοι του Μπούστο Αρζίτσιο για να συναντιούνται καθημερινά, να συζητάνε και να κοινωνικοποιούνται περισσότερο σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Κάτι σαν ένα αθλητικό μπαρ δηλαδή, που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και θα γίνει το “δεύτερο σπίτι” τους και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα!

Η αντίδραση της διοίκησης της Yamamay ήταν άμεση και κάπως έτσι ξεκίνησε το project #CasaUYBA για την κατασκευή του πρώτου έργου, αυτού του είδους, στην Ιταλία. Ένα project που θα έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να χτίσει το Casa UYBA – Lounge & Living όχι μόνο με τους “τιφόζι” της ομάδας, αλλά ΜΑΖΙ με όλους τους ανθρώπους της πόλης.

Pirola-e-i-responsabili-del-progetto-di-Casa-UYBA

Στόχος λοιπόν της καμπάνιας που ήδη τρέχει, είναι να αντλήσει από δωρεές και αγορές διάφορων αντικειμένων και αξεσουάρ της ομάδας, το απαραίτητο κεφάλαιο για τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου στην καρδιά της πιο όμορφης ιταλικής σκηνής του βόλεϊ, εντός του “PalaYamamai”.

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το έργο, οι θαμώνες θα έχουν στην διάθεσή τους έναν πολυτελή και καλαίσθητο χώρο 300 τετραγωνικών με εστιατόριο, ένα ιδανικό μέρος για την καθημερινή τους συνεύρεση, διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων.

Στο Casa UYBA θα υπάρχουν πάνω από 100 άνετα καθίσματα για τους επισκέπτες, μια παιδική γωνιά, μεγάλες τηλεοπτικές οθόνες και κάτι σαν “μουσείο” της ομάδας!

CASA1

Στον “Τοίχο της τιμής” θα υπάρχουν φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου και μετάλλια, τρόπαια και άλλα σημαντικά αναμνηστικά. Ο χώρος θα είναι εξοπλισμένο με έπιπλα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ΄όλους και τις 365 ημέρες του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της παρέας της Βασιλαντωνάκη, το Casa UYBA – Lounge & Living θα φιλοξενεί τους οπαδούς οι οποίοι θα είναι σε θέση να δουν αγώνες σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και να συναντήσουν στο τέλος του ματς τις αθλήτριες, να μιλήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα. Όπως γίνεται στην Γερμανία, στην αντίστοιχη αίθουσα VIP της Φριντριχσχάφεν του Πρωτοψάλτη!

casa yuba    en_cel-akcji-tekst

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 2.297 από τα 100.000 που ορίζει ως πρώτος στόχος στο φιλόδοξο σχέδιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Αν θέλετε και εσείς να βάλετε το… λιθαράκι σας μπορείτε εδώ να βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Δείτε στο video το πρωτοποριακό project για το ιταλικό βόλεϊ