ΔΙΕΘΝΗ

«Πακέτο» Ουρνάουτ, Ματσόνε σε Μόντενα

«Πακέτο» Ουρνάουτ, Ματσόνε σε Μόντενα

Την ομάδα “όνειρο” της Serie A θέλει να δημιουργήσει ο Βούλγαρος τεχνικός, Στόιτσεφ, που εκτός από τα δύο τελευταία σπουδαία φετινά αποκτήματα της Τρεντίνο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με άλλα αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ.

Μετά λοιπόν την επιστροφή του Βραζιλιάνου Ολυμπιονίκη “Μπρουνίνιο”, η παρέα του Γάλλου σουπερστάρ, Ν’ Γκαπέ ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο κυνήγι της φετινής διάκρισης εντός και εκτός συνόρων, με δύο φιναλίστ του καμπιονάτο.

Στα “χρώματα” της ιταλικής ομάδας, “ντύθηκε” εδώ και λίγες μέρες ο 24χρονος κεντρικός του Τρέντο, Ντανιέλε Ματσόνε.

Το νέο πρόσωπο όμως της ομάδας, που ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ώρες και θα φορά το Νο 17, είναι γνωστό στο ελληνικό από την παλιότερη θητεία και διακρίσεις του στον Ολυμπιακό και ακούει στο όνομα Τίνε Ουρνάουτ.

Ο διεθνής Σλοβένος και κορυφαίος ακραίος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015 και του Τσάμπιονς Λιγκ 2015/2016, που αυτό το διάστημα προετοιμάζεται με την ομάδα του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, υπέγραψε πριν από λίγες ώρες διετές συμβόλαιο  συνεργασίας με την ομάδα της προέδρου, Κάτια Πεντρίνι, που σύμφωνα με ιταλικές πηγές βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον 27χρονο διαγώνιο της Μολφέτα, Τζούλιο Σάμπι.

Παράλληλα, πέρα από τις αινιγματικές δηλώσεις του Στοϊτσεφ, περί της πιθανότητας απόκτησης συμπατριωτών του, σενάρια θέλουν τον 22χρονο Γάλλο άσο της Πιατσέντζα, Τρέβορ Κλεβενό να προορίζεται για τρίτος ακραίος στην ομάδα πίσω από τους Ν’ Γκαπέ και Ουρνάουτ.