Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παϊσιάδης : “Πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών”

Παϊσιάδης : “Πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών”

Την πάγια θεση του ΠΑΟΚ ότι η υγεια των αθλητων αποτελεί το βασικο μέλημα του συλλογου επανέλαβε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου στην ΕΣΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, ενώπαράλληλα ανέλυσε το σκεπτικό της τοποθέτησης των “ασπρόμαυρων” στις σημερινες ψηφοφορίες.

Με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο εκπρόσωπος του Δικεφάλλου στην ΕΣΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, ανέλυσε τους λογους για τους οποίους ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν αρνητικός τόσο στην διεξαγωγή Final 4, όσο και στο θεμα του ΟΑΚΑ.

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, κ. Κώστας Παϊσιάδης δήλωσε σχετικά στο acpaok.gr «Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το “όχι” του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών.

Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα. Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, -πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν-.

Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες.

Όσο για το “όχι” του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ… Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».