Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και… ξεκινάει βασική η Λεωνίδου

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και… ξεκινάει βασική η Λεωνίδου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της λίμπερο Εβίτας Λεωνίδου, η οποία την τρίτη σεζόν στην ομάδα των ‘πρασίνων΄θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασική.

Η Λεωνίδου θα είναι η αντικαταστάτρια της Πένυς Ρόγκα με τη νεαρή λίμπερο να ετοιμάζεται να βουτήξει στα βαθιά της Α1 γυναικών. Παρόλο που τα δυο τελευταία χρόνια με τον Κυριάκο Καμπερίδη η Κύπρια αθλήτρια είχε δουλευτεί ακριβώς με αυτήν την προοπτική, πλέον η θέση της βασικής είναι γεγονός.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εύχομαι να έχουμε πάνω απ’όλα υγεία,μια καλή αγωνιστική χρονιά και να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει», δήλωσε η λίμπερο των ‘πρασίνων’.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίτα Λεωνίδου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 20χρονη  Κύπρια βολεϊμπολίστρια  που αγωνίζεται ως ακραία αλλά και λίμπερο θα συνεχίσει να αποτελεί και φέτος  ένα από τα «φίνα κορίτσια» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το αγωνιστικό βιογραφικό της Λεωνίδου έχει ως εξής:

2015-2018 Απόλλων Λεμεσού

2018-σήμερα Παναθηναϊκός


ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...