Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου η Πέρεζ

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου η Πέρεζ

Ανησυχία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση της νεοαποκτηθείσας Κουβανής, Ρέιτσελ Σάντσες Πέρεζ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δει την… πόρτα της εξόδου.

Η 31χρονη ‘μπόμπερ’ υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με το που έφτασε στη χώρα μας αλλά το ιατρικό τιμ δεν έχει δώσει το πράσινο φως, καθώς φαίνεται ότι το γόνατό της είναι επιβαρυμένο από παλαιότερο τραυματισμό σε βαθμό που προκαλεί ερωτηματικά για το κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε μια απαιτητική σεζόν.

Πληροφορίες θέλουν στο “πράσινο’ στρατόπεδο ήδη να έχει ξεκινήσει αναζήτηση ξένης αφού δεν υπάρχει ούτε χρονικό περιθώριο σε περίπτωση αντικατάστασης αλλά κυρίως δεν υπάρχουν ποιοτικές αθλήτριες στην αγορά.

Από την άλλη η έλευση της Χαντάβα αφήνει και ένα “παραθυράκι” στον προπονητή του ΠΑΟ, Γιώργο Δερμάτη να αλλάξει τα πλάνα του αφού δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί κάποια ακραία (Κοσμά, Χαντάβα, Χουντέκοβα) στη θέση της διαγώνιας και να υπάρξει πιθανή προσθήκη κεντρικής!

Θυμίζουμε ότι η Κουβανή με την τεράστια εμπειρία είχε αποκτηθεί και με το δεδομένο ότι παίζει και διαγώνια και κεντρική προκειμένου όταν χρειάζεται να ενισχύει το κέντρο και να δίνονται ευκαιρίες στην ταλαντούχα διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Το τοπίο μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει και αυτό γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής ενώ η Κουβανή άσος -θέλοντας να δώσει έμμεσα μια δική της απάντηση- πόσταρε για πρώτη φορά σήμερα στα social media βίντεο από την προπόνηση!