Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Κάιο απ’ το Βραχάτι

Παρελθόν ο Κάιο απ’ το Βραχάτι

Ο Βραζιλιάνος “μπόμπερ” του Παμβοχαϊκού επειτα από μία μέτρια χρονιά και την κατάληψη της 6ης θέσης της Volleyleague επιστρέφει στην χώρα του, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του με τα “χρώματα” της  Funvic/Taubate.

Μικραίνει λοιπόν η βραζιλιάνικη παροικία στο Βραχάτι, καθώς ο 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με συνολικά 390 πόντους σε 21 ματς,  αφήνει μόνο του, μέχρι νεοτέρας, στην όμορφη πόλη της Κορίνθου τον συμπατριώτη του Ροντρίγκο Ντα Σίλβα και επιστρέφει στα πάτρια έδαφη.

Συγκεκριμένα, ο θηριώδης (2.08μ) διαγώνιος του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού, Φάμπιο Κάιο δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, καθώς τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την φιλόοδξη ομάδα του Σέζαρ Ντάγκλας, που φέτος βάζει ψηλά τον πήχη.

Στην ομάδα του Σάο Πάολο ο πρώην άσος του Παμβοχαϊκού θα είναι όπως φαίνεται ο δεύτερος διαγώνιος μετά τον Γουάλας, ενώ μαζί με τον Κάιο αποκτήθηκαν ακόμη ο διεθνής ακραίος της “σελεσάο” Lucas Loh από την Brazil Kirin και το λίμπερο Matheus , πρώην συμπαίκτης του Κάιο sth Sao Jose.