Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Καραφουλίδου

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Καραφουλίδου

Μια ακόμη ανανέωση αθλήτριάς του ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με την Νικολέττα Καραφουλίδου να δίνει τα χέρια με την διοίκηση του Δικεφάλλου του Βορρά και να παραμένει για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα… 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ η 17χρονη κεντρικός Νικολέττα Καραφουλίδου καθώς στην περσινή χρονιά έδειξε τα διαπιστευτήρια της και φέτος αναμένεται να έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στην ομάδα.  

Η Νικολέττα Καραφουλίδου, μετά την συμφωνία ανανέωσης της με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr «Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στο μεγαλόπνοο σχέδιο που θέλει να φτιάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Διοικητικό Υπεύθυνο, κο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω η χρονιά που έρχεται να μην διακοπεί όπως έγινε την περασμένη, ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ανυπομονώ να ξανά δουλέψω με τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέττα Καραφουλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέττα Καραφουλίδου αγωνίζεται ως κεντρικός και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» την περασμένη αγωνιστική περίοδο.