ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Παρουσία Νικολάκη ο τελικός ΑΟΛ-Νίκη Βόλου!

Παρουσία Νικολάκη ο τελικός ΑΟΛ-Νίκη Βόλου!

Η γυναικεία ομάδα της Λαμίας υποδέχεται το Σάββατο, τη Νίκη Βόλου στο Χαλκιοπούλειο (19.00) για τα πλέι οφ ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ και με νίκη εξασφαλίζει την άνοδό της στην Α2 κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Μάλιστα το μεγάλο ματς που όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΟΛ, θα τον παρακολουθήσει από κοντά και ο νταμπλούχος πέρυσι με τον Ολυμπιακό, ο πολύ νίκης τεχνικός του γυναικείου βόλεϊ και πρώην ομοσπονδιακός, Γιάννης Νικολάκης.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του, ο ΑΟΛ ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών και να του δώσει ώθηση για νίκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Αυτό το Σάββατο η γυναικεία ομάδα volley του ΑΟ Λαμίας γράφει ιστορία! Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη αντιμετωπίζουν στο Χαλκιοπούλειο (19:00, ελεύθερη είσοδος) την ισχυρή Νίκη Βόλου και με νίκη ανεβαίνουν στην Α2 !

Πρόκειται για μια μάχη που έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των Λαμιωτών φιλάθλων, που αναμένεται να κατακλύσουν το μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους σε μια όμορφη και υγιή προσπάθεια που συντελείται στην πόλη μας.
nikolakis_pao_olympiakos2

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νίκης, που στη μέχρι τώρα πορεία της σε πρωτάθλημα και playoffs, έχει χάσει μόνο από τον ΑΟΛ, θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Τον μεγάλο τελικό θα παρακολουθήσει ως επίσημος προσκεκλημένος της Διοίκησης του ΑΟΛ, ο κορυφαίος προπονητής του γυναικείου volley στην Ελλάδα, Γιάννης Νικολάκης. Ο πολυνίκης τεχνικός και νταμπλούχος πέρυσι με την ομάδα του Ολυμπιακού, θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Λαμίας για ένα διήμερο.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ:
ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟΛ ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΉ ΜΑΣ!
ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΔΗΓΟΎΝ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΎΛΕΙΟ!»