Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παίκτης της Νίκης ο Γκόρτσανιουκ

Παίκτης της Νίκης ο Γκόρτσανιουκ

Η ενίσχυση της νεοφώτιστης ομάδας του Αιγινίου συνεχίζεται λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν με την συμφωνία του «δικού» μας πρώην άσου της τουρκικής Τοκάτ Μπελεντίγε Πλεβνοσπόρ.

Ο 30χρονος ακραίος Ζένια Γκόρτσανιουκ (2.00μ), που γεννήθηκε στο Χάρκιβ της Ουκρανίας και έκανε τα πρώτα του βήματα στο φιλέ στην τοπική Λοκομοτίβ, στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Επίκουρο Πολίχνης, Αριστοτέλη Σκύδρα, Ηρακλή, Άρη Θες., ΜΕΝΤ, Φοίνικας Σύρου, Ηρακλή Χαλκίδας, αλλά και στο εξωτερικό με τα “χρώματα” των  Αl Saad (Κατάρ), Gubernsky Crystall (Ρωσία) Alma Aty (Καζακστάν) αναμένεται να βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τις δυνατότητές του του στην επίτευξη του στόχου παραμονής της ομάδας του Αιγινίου.

Μάλιστα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου ο Γκόρτσανιουκ συμμετείχε σε προπονητικό φιλικό της Νίκης με τοπική ομάδα του Αιγινίου.

Η ομάδα της Πιερίας, αρχίζει τις φετινές της υποχρεώσεις την προσεχή Παρασκευή, καθώς στο πλαίσιο του Α’ ομίλου του League Cup «Ν. Σαμαράς» φιλοξενεί στο τοπικό κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου  ΠΑΟΚ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...